Roetgerink (Enter)

Roetgerink (Enter)

Wie denkt aan shoppen in Overijssel die denkt aan Roetgerink. Roetgerink is één van de grootste winkels op het gebied van mode in Overijssel. Het assortiment laat elke vrouw glimlachen en de heren afdeling maakt van elke jongen een volwassen man. Ook voor de zakelijke vertegenwoordiger is Roetgerink de winkel die door hem wordt bezocht. Met een aangemeten pak en een paar schoenen van Roetgerink ziet menig accountmanager zijn sales bonus verdubbelen.

Vrouwen afdeling

Mannen pas op: loop je met je vrouw Roetgerink binnen, dan ben je minimaal nog een uur met haar aan het passen. Je word minimaal 20 keer gevraagd om je mening te geven en je complimenteuze woordenboek wordt hiermee flink uitgedaagd.

Vrouwen nemen soms tassen vol mee naar huis

Hapje en drankje

Zodra je klaar bent met shoppen kun je niet meteen naar huis. Het prachtige terras aan de overkant van het pand ligt er altijd strak en zonovergoten bij. Dit is dan ook de ideale plek om na al dat shopgeweld te genieten een heerlijke lunch, uiteraard samen met een biertje of een heerlijke cappuccino. Voor iedereen die in de buurt van Enter is wil ik zeggen: deze winkel mag je absoluut niet aan je voorbij laten gaan.

Bekijk hier de website van Roetgerink Mode