Onbezorgd computeren

Onbezorgd computeren

Als je aan het computeren bent dan wil je graag onbezorgd bezig gaan. Als je computer begint te haperen of andere rare dingen begint te doen, dan is er iets niet goed. Gelukkig kun je dit laten repareren in een winkel, maar het kan ook thuis.

Thuis reparatie

Als je thuis niet weg kan door een van andere manier of je hebt simpelweg geen zin om naar een winkel te gaan, dan kun je gelukkig ook thuis je computer laten repareren. In dat geval komt er een computer monteur aan huis, die dan bij jou thuis je computer repareert. Dit is in die twee gevallen erg handig, maar ook in een andere geval.

Als je zelf namelijk niets snapt van computers dan is een monteur degene die je de oplossing biedt. Mijn ouders hebben namelijk echt geen verstand van computers, als hij dan iets raars doet dan vinden ze ook geen oplossing. Hierom is een monteur ook gewoon erg handig.

Installatie

Ook kun je voor installatie monteurs aan huis inhuren, een bedrijf genaamd Multimedia Center heeft zo’n service. Als je bij dat bedrijf een computer of laptop gekocht hebt, dan maken ze die bij je thuis klaar. Dat pakket heet Klaar-Zeker-Veilig-Thuis pakket, dit is een service voor als je graag alles perfect thuis wilt laten werken, dan komen zij hem installeren. Hierbij zorgen ze voor de volgende dingen:

  • De computer of laptop wordt aangesloten op uw muis, toetsenbord en monitor;
  • De computer of laptop wordt aangesloten op uw thuisnetwerk/NAS (als dit gewenst is);
  • De computer of laptop wordt aangesloten op uw printer(s);
  • U van ons een gratis Antiviruspakket (Norton) voor 1 PC ontvangt.

Een service die je niet bij vele winkels ziet, dit maakt ze dan ook erg sterk in hun service. Klanten waarderen dit enorm en maken veel gebruik van deze service. Dit is vooral voor wat oudere mensen een erg gewilde service.