Fietsenwinkel Zwiep in Hengelo

Fietsenwinkel Zwiep in Hengelo

In dit artikel ga ik het hebben over mijn ervaring bij Zwiep fietsen in Hengelo. Ik kwam bij Zwiep terecht omdat ik in de corona-crisis graag wou blijven bewegen en dus besloot om een mountainbike aan te schaffen.

Passie voor fietsen

Zelf ben ik een echte fiets fanaat. Al mijn woon- werkverkeer doe ik namelijk met de fiets en in het weekend kan ik de racefiets vaak ook niet laten staan. Tijdens het fietsen maak ik mijn hoofd leeg en geniet ik van de mooie natuur in en rondom Hengelo.

Hoe kwam ik bij Zwiep Fietsen terecht?

Een tijdje geleden had ik al eens een mountainbike gekocht, maar ik kon hier totaal niet mee overweg. Toen ik het mountainbiken weer op wou pakken adviseerde een vriend van mij om eens naar Zwiep Fietsen In Hengelo te gaan. Hij is hier namelijk zeer goed geadviseerd toen hij op zoek was naar een nieuwe fiets. Zo gezegd zo gedaan, ik ging naar de fietsenwinkel in Hengelo.

Mijn ervaring

Toen ik de winkel binnenstapte werd ik meteen vriendelijk begroet. Het zag er erg netjes uit en de fietsen stonden allemaal mooi gepresenteerd. He assortiment was ook behoorlijk groot. Er stonden veel verschillende soorten elektrische fietsen, Speed Pedelecs, mountainbikes en racefietsen. Toen een verkoper bij benaderde vroeg die goed waar ik naar op zoek was. Dit vond ik erg prettig, omdat ik een nieuwe miskoop wou voorkomen.

Toen we de geschikte modellen voor mijn koopwens hadden doorgenomen spraken we samen onder het genot van een kop koffie de voor- en nadelen van deze modellen door. Ik werd zeer serieus genomen en er werd ook echt tijd voor gemaakt, ondanks dat het in de winkel best wel druk was.

Uiteindelijk heb ik het model gekozen die goed bij mijn budget paste. Het model voldeed aan mijn wensen en ik heb een goed gevoel over de aankoop van deze mountainbike.

In hun werkplaats hebben ze de fiets helemaal naar mijn manier van zitten aangepast waardoor ook nog eens de zeurende rug- en nekpijn verdwenen.