Dakkapel laten plaatsen

Dakkapel laten plaatsen

Afgelopen twee jaar ben ik steeds meer thuis gaan werken. Om deze reden heb ik op een zolderkamer een kantoor gemaakt voor mezelf. Hier kon ik goed werken op een plek waar ik overal van was voorzien. Toch was er een klein probleem op deze kamer. Zo was het een kleine ruimte en voelde het een beetje alsof je was opgesloten hierdoor. De enige oplossing hiervoor was het laten plaatsen van een dakkapel. Hierdoor krijg je veel meer ruimte op de kamer en ook komt er meer licht de kamer in. Door het plaatsen van een dakkapel geeft het een ruimte dus veel meer mogelijkheden. Om deze voordelen heb ik ervoor gekozen om een dakkapel te laten plaatsen door Profit dakkapellen. Zij hebben verschillende modellen dakkapellen en daardoor kon ik een goede keuze maken voor mijn dakkapel.

Waar moet je rekening mee houden bij het plaatsen van een dakkapel

Wanneer je een dakkapel neemt moet je met verschillende dingen rekening houden. Denk aan vergunningen en ander regels. Ook met afmetingen en de buren moet je rekening houden. Toch kan je het grootte werk goed overlaten aan de mensen van Profit Dakkapellen. Zij zullen binnen 6 tot 8 weken na opdracht al in een dag een dakkapel plaatsen. Naast dat ze dit erg snel bij ons hebben kunnen doen was het ook nog eens enorm vakkundig geplaatst. Al gelijk merkte ik de voordelen van zo’n dakkapel. Mijn kantoor is gelijk een stuk groter geworden en nu kan ik er nog meer van genieten.

Zonnepanelen laten plaatsen

Al een tijd geleden werd ons geadviseerd om zonnepanelen te nemen. Aangezien we net het dak hebben verbouwd kwam het erg goed uit om gelijk zonnepanelen te plaatsen. Hiervoor zijn we ook opzoek gegaan naar een bedrijf dat hier gespecialiseerd in is. Hiervoor kwamen we uit bij Keurigadvies. Zij hebben ons geholpen aan zonnepanelen op het dakkapel en ook op het volledige dak. Zo hebben we ons volledige dak aangepast, gerenoveerd en voorzien van zonnepanelen. Naast dat ik nu beter op mijn kantoor kan werken kan dit inmiddels ook nog zuiniger.